Ребич: Мразя симуланти като Игуаин и Бернардески


Ребич: Мразя симуланти като Игуаин и Бернардески
Снимка: Gulliver/GettyImages

971 0

Нападателят на Милан Анте Ребич разкри, че не може да понася играчи, които симулират, като директно нападна двама футболисти на Ювентус по този повод. Хърватинът определи Гонсало Игуаин и Федерико Бернардески като играчи, които веднага падат на земята, когато бъдат докоснати, въпреки че са здрави физически.

Ребич и Милан наскоро постигнаха победа над шампионите, а хърватинът е останал много разочарован от поведението на двамата играчи на „бианконерите“. „Когато съм на терена, съм готов да разкъсам всеки от противниковия отбор. В един момент от мача срещу Ювентус например казах нещо на Игуаин. Не съм фен на футболисти като него, които са големи и здрави и въпреки това лежат по три минути, когато някой ги докосне. Същото се отнася и за Бернардески и подобна ситуация имаше и срещу СПАЛ. Ибрахимович също отнася доста удари, но става веднага без да изохка. Други реват като бебета“ , заяви Анте Ребич пред ‘Sportweek’.

Нападателят на Милан отбеляза един от головете на „росонерите“ при обрата срещу Ювентус от 0:2 до 4:2 преди по-малко от две седмици. А ето как Златан Ибрахимович е бил предизвикан да дойде в Милан.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички