Ново лого за един от известните италиански клубове, традициите се запазват (ВИДЕО)


Ново лого за един от известните италиански клубове, традициите се запазват (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1432 0

Фиорентина представи новата си емблема на събитие, организирано на стадион "Артемио Франки". Това е поредният легендарен клуб от Серия А, сменил емблемата си, след като Рома, Ювентус и Интер също го направиха през последните години. Директорът на клуба Джо Бароне представи новото лого на тосканците в петък сутринта.

"Това е исторически момент за клуба, защото представяме промяната след две години работа по проекта. Обединихме града, институциите и феновете в един много особен момент като този, в който живеем. Имах идеята за новото лого, още когато пристигнах във Флоренция", коментира развълнуван босът на "виолетовите".

Добре познатото съкращение "ACF" не означава нищо юридически и няма да присъства в новото лого, но ще остане неизменна част от уебсайта и имейл адресите на клуба, коментираха от ръководството.

"Новото лого е необходимо, заради развитието на дигиталния свят, който се подобрява много бързо, а ние ще успеем да запазим ключовите ни символи и напред в бъдещето”, добави Бароне на срещата.

Шефът подчерта, че идентичността на Фиорентина няма да се промени, а видеоклипът, представен на феновете, има за цел да напомни за традициите на Флоренция - от изкуството до кухнята. Новото лого ще влезе в сила от следващия сезон, когато ще започне да краси виолетовите екипи на 95-годишния отбор. 

Наскоро се появи любопитна информация, че бившият нападател на Фиорентина Валери Божинов си е направил татуировка в периода си в отбора, която да му напомня за тима! (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички