Хаос във Флоренция - карабинери барикадираха дома на Влахович


Хаос във Флоренция - карабинери барикадираха дома на Влахович
Снимка: Gulliver/GettyImages

1553 0

Спекулацията около трансфера на Душан Влахович в Ювентус провокира насилствени реакции сред феновете на Фиорентина, които изпитват яростен неприязън спрямо тези на „бианконерите“. Дългогодишното съперничество е славно, а тифозите на „виолетовите“ побесняха, след като научиха, че сръбският им нападател е възможно да продължи кариерата си в Торино.

Реакциите бяха сходни и при последната сделка между двата тима, когато Федерико Киеза премина на „Ювентус Стейдиъм“, като и до този момент блести с екипа на тима от севера.

Набързо във Флоренция се появиха големи транспаранти, които заплашват живота на Валхович, а местната полиция взе превантивни мерки, за да опази сигурността на сръбската звезда на „виолетовите“. Десетки карабинери заеха местата си пред имота на младия нападател, за да не допускат фенове на Фиорентина да атакуват дома на играча, като новината бе потвърдена от вестник La Repubblica.

Изданието твърди, че самият играч не е поискал закрила от органите на реда и не се е обръщал към властите, а самата полиция е стигнала до извода, че това е най-разумното решение, което може да се вземе в актуалната ситуация.

Припомняме на читателите на SportLive.bg, че медиите на Ботуша считат, че сделката между двата клуба за „почти сигурна“, а Ювентус ще даде 67 милиона евро, към които ще има допълнителни бонуси, от които парите за Фиорентина може да набъбнат на повече от 80 млн. евро. А каква е възможността Влахович да избере Барселона, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички