Неповторим Божинов: Приписа си още един силен трансфер на Фиорентина


Неповторим Божинов: Приписа си още един силен трансфер на Фиорентина
Снимка: БГНЕС

5723 0

Нападателят Валери Божинов си приписа още един успешен трансфер на Фиорентина. Бившата футболна звезда обяви, че е препоръчал защитника Никола Миленкович на "виолетовите", след като игра с него в Партизан в периода 2015-2017 година.

"В Партизан бях в стая с Миленкович и той винаги ме питаше за Италия, Фиорентина и другите отбори и аз го посъветвах да дойде в Серия А. Италианският футбол е най-добрият за защитниците, много тактически и също така базиран на фаза защита. Струва ми се, че съветът бе добър, нали?", каза българинът пред Firenzeviola.it.

"Предложих него и Влахович и на Корвино (техническият директор на Лече, бел.ред.), който можеше да ги вземе на добра цена. Виждам, че Миленкович е израснал много във Флоренция, но това е благодарение както на треньорите, които имаше, така и на интелигентността му. Защото той се учеше от опитните играчи, които бяха там, когато пристигна. Учеше се от Астори и отиде във Фиорентина в точното време", каза още Божинов. Ето какви бяха по-рано думите му за Влахович, който смени Фиорентина с Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички