Божинов имал знакова за един от отборите си татуировка при престоя в Италия


Божинов имал знакова за един от отборите си татуировка при престоя в Италия
Снимка: Getty Images

5689 0

Бившата българска футболна звезда Валери Божинов разказа интересна история от престоя си във Фиорентина. Нападателят беше футболист на "виолетовите" в периода 2005-07 г., като сезон 2006/07 го изкара под наем в Ювентус. Божинов призна, че докато е бил във Флоренция, си е направил известния татус на "ла виола".

"Бях взет като много малък от Лече и след това (бел.ред. след трансфера във Фиорентина) и аз си направих известния татус на "ла виола". Впоследствие обаче Корвино ми каза, че има размяна - Муту идва във Флоренция, а аз трябва да играя за Ювентус в Серия Б. След това Ювентус не ме задържа и трябваше да се върна във Флоренция, но отношенията ми с феновете бяха разрушени, бях освиркван дори на тренировки и тогава разбрах, че приключението ми във Фиорентина е приключило", разказа българинът пред firenzeviola.it.

"Но винаги пазя добрите спомени от Фиорентина и феновете - въпреки че трябваше да покрия татуса, не отричам, че съм го имал", допълни Божинов, без да уточнява кога и защо е унищожил рисунката по тялото си. По всяка вероятност това се е случило или при преминаването в Ювентус през 2006-а, или през 2007 г., когато нападателят премина в Манчестър Сити. А какво любопитно признание за първите си месеци в Италия направи Божинов четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички