Нямаше как да остане незамесен: Кристиано Роналдо също влиза в казуса "Ювентус"


Нямаше как да остане незамесен: Кристиано Роналдо също влиза в казуса "Ювентус"
Снимка: Getty Images/Guliver

1872 0

Кристиано Роналдо най-вероятно също ще бъде замесен в казуса с Ювентус. Преди няколко дни прокуратурата от Торино отхвърли първото искане на адвокатите на португалеца да се запознаят с разследването.

Според La Gazzetta dello Sport обаче нещата могат да претърпят пълен обрат. Основната причина за това е, че 11 директори, бивши и настоящи, и клубът са препоръчани за съдебен процес. Част от обвиненията са за неправилно водено счетоводство и невярна комуникация на трансферния пазар.

Прокуратурата може да позволи на Кристиано Роналдо и неговите адвокати да се запознаят отблизо с разследването. Зад всичко това стои надеждата, че ще получат съдействие за разплитане на казуса. Цели се да се изясни и позицията на нападателя, след като по-рано тази седмица той отказа да отговори на въпросите на разследващите органи.

Според редица доклади Ювентус все още дължи на Роналдо сумата от 19,9 млн. евро. Проблемът е, че дългът не е регистриран във финансовите отчети на клуба.

Португалецът не е отправил директно искане към италианския клуб за получаване на парите, които по право му се полагат. Въпреки това, адвокатите на нападателя са пожелали да се запознаят с документите, свързани с разследването, защото името му фигурира там.

Стана ясно, че клубът е имал дългове и към агентите на футболистите, които също не са били осчетоводявани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички