Николо Дзаниоло: Оставам част от Рома


Николо Дзаниоло: Оставам част от Рома
Снимка: Gulliver/GettyImages

2468 0

Футболистът на Рома Николо Дзаниоло смята да остане в клуба дълги години. 20-годишният италианец е свързван с трансфер в някой от топ грандовете в страната, но изобщо не мисли да напуска „Олимпико“.

Дзаниоло дойде от тима на Интер, но бързо се наложи като титуляр при „вълците“. През този сезон той бе основен футболист в тима на Пауло Фонсека, но получи тежка контузия, която го извади извън сметките за остатъка от шампионата. „Рома значи всичко за мен. Отборът ми дава невероятни емоции още от моя дебют насам. Радвам се на всичко, което ми се случва – да играя на „Олимпико“ и да бъда обичан от феновете. Контузията в коляното е тежка, първите две-три седмици след операцията бяха много трудни. Всеки ден си поставям нови цели. Надявам се да се върна на терена и да бъда по-силен, отколкото бях досега“ сподели Дзаниоло пред ‘Il Messaggero’.

Силните му изяви с фланелката на Рома му донесоха 5 мача за националния отбор на Италия. Отлагането на Евро 2020 за следващото лято означава, че футболистът ще получи повече време за възстановяване, като той се надява да попадне в селекцията на Роберто Манчини за първенството на Стария континент. А ето кой съотборник на Дзанило в "Скуадра Адзура" може да премине в Ювентус през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички