Милан пожела играч на конкурент в Италия


Милан пожела играч на конкурент в Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

1820 0

От щаба на италианския гранд Милан са се свързали с Рома, за да попитат за възможността да привлекат халфа Дженгиз Юндер. „Росонерите“ се оглеждат за ново крило по време на трансферния прозорец, след като Сусо отпадна от първия състав на Стефано Пиоли. Италианският треньор реши да смени системата на 4-4-2 и това за момента означава, че в състава няма място за Сусо.

Според „Калчомеркато“ директорът на Милан Звонимир Бобан е започнал преговори по привличането на Юндер в състава. Турският национал не се намира в най-добрата си форма в тима на Рома, като рядко играе за „вълците“ през този сезон. Юндер би се вписал добре в новата система в Милан, като може да играе и в 4-3-3. „Джалоросите“ на свой ред правят отчаяни опити да намерят ново крило след контузията на Николо Дзаниоло и притесненията около здравословното състояние на Хенрик Мхитарян.

Рома бяха близо до трансфер на Матео Политано от Интер, но сделката пропадна в последния момент. А ето по какъв начин Златан Ибрахимович впечатли публиката на вчерашната тренировка на Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички