Нашумял в Шампионска лига вратар отказа да играе за Русия


Нашумял в Шампионска лига вратар отказа да играе за Русия
Снимка: GettyImages

1169 0

Нашумелият преди около месец вратар на Лацио Иван Проведел е отказал повиквателна в националния отбор на Русия. Това призна треньорът на вратарите на руснаците Виталий Кафанов.

На 19 септември Проведел вкара гол в мача от 1-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид, завършил 1:1. Вратарят се разписа в петата минута на добавеното време на мача и донесе точката за римските орли.

Следим развитието на Ваня. Знаем, че той дори отбеляза гол. За съжаление Ваня отказа да общува с нас. Помолих от федерацията да ме свържат с него. Той каза, че не иска да общува с никого от Русия. Можеше да бъде извикан на този тренировъчен лагер, затова го търсих“, заяви Кафанов пред „SE“.

През септември миналата година Проведел беше повикан за първи път в националния отбор на Италия за мачовете от Лигата на нациите срещу Англия (1:0) и Унгария (2:0), но не се появи на терена. Майката на 29-годишния страж е рускиня.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Вратарят, който грабна шоуто в Шампионска лига: До 15-годишен е нападател, а дядо му е служил с Яшин в Съветската армия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички