Наказание за 2-3 мача грози Моуриньо заради тежки обвинения към рефера


Наказание за 2-3 мача грози Моуриньо заради тежки обвинения към рефера
Снимка: Getty Images

1321 0

В 26-ия кръг на Серия А Рома и Верона завършиха наравно 2:2, а в края на мача главният рефер изгони треньора на "вълците" Жозе Моуриньо. Предполагаше се, че Лука Пайрето е сторил това, защото португалецът през целия двубой изказваше недоволство от работата му, а в един момент Моуриньо изимитира телефонен разговор. Тогава съдията показа червен картон на треньора.

Според La Stampa има и други утежняващи вината на Моуриньо обстоятелства и най-важното от тях е, че той е казал на Пайрето: "Ти беше изпратен тук нарочно. Ювентус те изпрати".

Известно е, че бащата на съдията е бивш рефер, който е бил заместник председател на съдийската комисия на УЕФА. През 2006 г., по време на "калчополи", Пайрето нееднократно беше свързван с президента на "бианконерите" Лучано Моджи. Наред с това братът на Пайрето - Алберто, през последните 8 години работи във финансов отдел на "Старата госпожа".

За поведението си Моуриньо може да бъде наказан за два или три мача, пише италианското издание. А ето каква тежка реч се твърди, че е дръпнал той на играчите си след загубата от Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички