Брутален Моуриньо съсипа играчите след 0:2 от Интер: Прати ги в Серия С


Брутален Моуриньо съсипа играчите след 0:2 от Интер: Прати ги в Серия С
Снимка: Getty Images

1733 0

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е разкритикувал сериозно своите футболисти след поражението в 1/4-финалите на Купата на Италия срещу Интер. Португалецът е използвал доста солени изрази и епитети в своята гневна реч към "вълците".

"Искам да знам защо се о***хте през първите десет минути. А после искам да знам защо се о***хте през първите 10 минути на мача срещу Милан. Всички Вие, без изключение. Искам да знам защо се превърнахте в такива мързеливци в мачовете срещу големите отбори. Ако сте малък отбор, тогава съдиите ще се отнасят по съответния начин към Вас", нареждал популярният треньор на играчите си.

"Интер е суперотбор, но вместо да намерите мотивация, Вие се о***хте. Най-големият недостатък на един мъж е липсата на топки и на индивидуалност. Страхувате ли се от големи мачове? Тогава идете да играете в Серия С, без натиск, без шампиони и големи стадиони. Вие нямате топки и това е най-лошото нещо за един мъж", е казал още Моуриньо, цитиран от "Football Italia". По-рано по-подобен начин той съсипа играчите си след загубата от Бодьо/Глимт в Лига на конференциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички