Морати: Готов съм да разменя Лаутаро за Меси


Морати: Готов съм да разменя Лаутаро за Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1197 0

Бившият собственик на Интер Масимо Морати би разменил Лаутаро Мартинес за някого измежду Лионел Меси и Пауло Дибала. Аржентинският нападател на „нерадзурите“ е обект на интерес от страна на Барселона през последните няколко месеца.

Масимо Морати неведнъж е споменавал, че иска да докара Лионел Меси в Интер. Италианският бизнесмен продължава да настоява за привличането на 6-кратния носител на Златната топка на „Джузепе Меаца“ дори и след като вече не заема ръководния пост в миланския гранд. 74-годишният Морати обаче е привърженик и на друга аржентинска звезда. „Ако Меси дойде, страхотно! А ако е невъзможно да бъде привлечен Лео, бих взел Дибала на мястото на Лаутаро“, заяви бившият собственик на Интер пред „Гадзета дело Спорт“.

Масимо Морати коментира и ситуацията с битката за титлата в Италия. Той бе запитан за настоящата ситуация и трябваше да направи сравнение с положението от 2006-та година, когато Интер прие титлата на Италия, след като Скудетото бе отнето на Ювентус заради скандала „Калчополи“. Именно Морати бе президент на „нерадзурите“, когато титлата им бе дадена през 2006-та година. „Има голяма разлика между двете“, заяви той. „Онова беше лъжа и измама, докато това е вирус, който парализира света“, добави той. А ето какво решение за бъдещето си е взел Лаутаро Мартинес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички