Масимо Морати: Не е невъзможно Меси да премине в Интер


Масимо Морати: Не е невъзможно Меси да премине в Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

2985 0

Бившият президент на Интер Масимо Морати заяви, че клубът може да мечтае да привлече капитана на Барселона Лионел Меси. Аржентинската звезда до момента е играл на професионално ниво само с екипа на каталунския гранд.

Морати, който навремето успя да доведе бразилската звезда Роналдо от Барселона в Милано вярва, че "нерадзурите" могат да си позволят да мечтаят за дребничкия вълшебник и посочи, че в края на 2020 година "ще видим странни неща".

"Не мисля, че това изобщо е забранена мечта. Може би не беше дори преди това нещастие. Меси е в края на договора си и това очевидно ще се опита да го върне у дома. Не знам дали тази ситуация ще промени нещо, но мисля, че ще видим странни неща в края на годината", заяви бившият функционер пред Radio Rai.

Морати посочи, че звездата на Барселона дори може да се окаже част от сделката по прехвърлянето на сънародника му Лаутаро Мартинес от Интер на "Камп ноу". "Той е много добър момък, грижи се за кариерата си. Но, както казах по-рано, трябва да видим дали това е част от операция за по-големи играчи като Меси", допълни бившият бос на "нерадзурите". А кои, според Меси, са 15-имата най-перспективни млади футболисти вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички