Луиш Фиго: Бях унижен от Роберто Манчини


Луиш Фиго: Бях унижен от Роберто Манчини
Снимка: Getty Images/Guliver

2349 0

Португалската легенда Луиш Фиго заяви, че в Интер е бил унижен от тогавашния треньор на тима Роберто Манчини. Бившият халф обясни под каква форма е било унижението. Фиго премина в Интер през лятото на 2005 година след 5 г. в Реал Мадрид и остана в Милано 4 сезона.

"Когато играеш, всичко е страхотно, когато не играеш, всичко около теб е ужасно. Първоначално в Интер всичко беше наред, но после с Манчини стана лошо. Разбирахме се зле на човешко ниво. Той е един от тези, които ме унижиха в моята кариера. Страдах в Интер. Не бях на 20 години, но на 34-35-годишна възраст имаше ситуации, през които нямаше нужда да преминавам", коментира Фиго на живо в Instagram.

"Това не беше въпрос дали да играя, или не, но когато си на 24, знаеш какво можеш да предложиш на отбора. Въпреки това, да загряваш 85 минути и след това да поиграеш три минути и да виждаш какво можеш да дадеш на отбора - тов не е нормално. Тук е нужно малко уважение и любезност. Трябва да сте професионалист и да го приемеш, но след това отношенията ви няма да са същите. Ако говорите с играча, той ще го разбере", допълва португалецът. А ккво каза той неотдавна за клюката за гей-авантюра с Хосеп Гуардиола вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички