Милан взима две звезди от националния отбор на Сърбия


Милан взима две звезди от националния отбор на Сърбия
Снимка: Getty Images

2370 0

Италианският гранд Милан проявява интерес към двама сръбски национали - Никола Миленкович и Лука Йович, информира местното издание Gazzetta dello Sport. Миленкович е футболист на един от конкурентите на "росонерите" в Серия А - Фиорентина, докато Йович играе за Реал Мадрид.

Йович напомни за себе си в последния кръг в испанската Ла Лига, когато контузия на Карим Бензема му позволи да влезе от резервната скамейка и дори да отбележи гол за "лос бланкос". Миленкович пък изигра цял мач за "виолетовите" при победата над Болоня с 2:3.

Милан изпитва известни кадрови проблеми след контузии на няколко ключови играчи, които значително затрудняват избора на Стефано Пиоли за състав за двубоите в Италия и в Европа. Във вторник "росонерите" приемат Ливърпул в решаващ мач за оставането им в Шампионска лига.

Милан ще опита да вземе Миленкович и Йович или през зимата, или през лятото. За целта тимът ще трябва да приготви общо около 45 милиона евро, тъй като Миленкович е оценяван на 25 милиона, а Йович - на 20.

Зимният трансферен прозорец в Европа се очаква да бъде изключително натоварен, като най-важните трансферни новини ще намерите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички