Трима титуляри на Ливърпул не тренираха преди Милан, но двама контузени се завръщат


Трима титуляри на Ливърпул не тренираха преди Милан, но двама контузени се завръщат
Снимка: Getty Images

2556 0

Английският гранд Ливърпул вече си осигури първото място в своята група в Шампионска лига, но има да изиграе един последен мач - срещу Милан, като битката е във вторник вечер на "Сан Сиро" и ще можете да я проследите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Очаква се Юрген Клоп да съхрани част от основните си играчи при визитата на Милан с оглед на факта, че мачът на практика е без значение за Ливърпул. Въпреки това германецът ще иска да затвърди добрата форма на отбора, който има само една загуба във всички турнири от април насам.

Преди двубоя с Милан трима титуляри не тренираха с отбора - това са Джордан Хендерсън, Тиаго Алкантара и Диого Жота. Не е ясно дали става въпрос за умора, контузии или нещо друго, но се предполага, че тримата надали ще вземат участие в двубоя с Милан.

Добрата новина за Ливърпул е, че двама контузени играчи се завърнаха към тренировъчния процес с отбора и вероятно ще бъдат на разположение за двубоя в Милано. Това са централният бранител Джо Гомес и полузащитникът Наби Кейта, който имаше няколко силни мача през този сезон, но контузия наруши ритъма му.

Роберто Фирмино и Къртис Джоунс обаче остават в лазарета и все още не са готови за подновяване на тренировъчния процес. Същото важи и за младока Харви Елиът, който започна много силно кампанията, но тежка контузия в глезена наложи операция, която го изкара от строя за няколко месеца.

Срещу Милан най-вероятно шанс ще получи Дивок Ориги, който в последния мач във Висшата лига спаси Ливърпул с гол в последните секунди срещу Уулвс. С какви думи Юрген Клоп е мотивирал Ориги за победния гол, вижте в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички