"Роналдиньо се върна в Милан": Финтът, който "заличи" физиката (ВИДЕО)


"Роналдиньо се върна в Милан": Финтът, който "заличи" физиката (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

17639 0

Както е известно, Милан завърза още повече битката за второто място в "групата на смъртта" в Шампионска лига, след като победи с минималното 1:0 Атлетико (Мадрид), като попадението падна в самия край. Така двата тима са с по 4 точки, докато засега на второто място е Порто с 5 пункта.

Най-яркият момент от срещата несъмнено бе в 87-ата минута, когато Месиас се превърна в герой за своя отбор и реализира гол, с който донесе важните 3 точки на "росонерите". Все пак в социалните мрежи и друг епизод от срещата набра популярност (не по-малка).

Става въпрос за действие, което дойде точно след съдийския сигнал за край на първото полувреме. То бе дело на стартиралия като титуляр и останалия през цялото време на терена атакуващ полузащитник на Милан Алексис Салемакерс.

Той демонстрира изумителна техника, а някои от коментарите на потребителите в социалните мрежи шеговито намекнаха, че "Роналдиньо се е завърнал в Милан". Други пък отсякоха, че прилича на "бъг в игра/видео".

Салемакерс си повдигна топката с десния крак, след това игра с пета с левия си, преди да я изрита с необикновено движение (можете да видите цялото действие във видеото по-долу).

В петия кръг от груповата фаза на Шампионска лига имаше и други незабравими моменти, а един от тях грабна приза за гол на кръга. Става въпрос за бруталното "торпедо" отдалеч на Тиаго за Ливърпул (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички