Милан се мъчи, но Ибрахимович се завръща с големи думи: Ще има смяна на тона (ВИДЕО)


Милан се мъчи, но Ибрахимович се завръща с големи думи: Ще има смяна на тона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5265 0

Един от най-емблематичните футболисти през този век Златан Ибрахимович даде интервю за клубната телевизия на Милан. В нея той говори за завръщането си, както и за силата, която привържениците дават на клуба. 

"Футбол... Моят футбол е всичко: страст, адреналин, интензитет, борба, победи. Целият пакет. Мястото, където се чувствам в своя пик. Там, където най-доброто от мен се показва, защото се трансформирам в различен човек. Когато се завърна, ще има смяна на тона.

Страстта на нашите привърженици е нашата сила: Над милион "росонери" на "Сан Сиро". Ако се върнем назад две години - да играем пред празни трибуни бе различно нещо, защото феновете са това, което ти дават адреналин. Те те зареждат със страст.

Винаги съм казвал, че феновете сформират 50% от това, което правим. Много повече е. Феновете винаги са там - в лошо и в добро. Когато има и малки привърженици... това те "подпалва" още повече, защото те са бъдещето" - бяха част от думите на Ибра.

Както е известно, Ибрахимович лекува контузия и не е играл от 22-ри май миналата година. Милан е в серия от седем поредни мача без победа във всички турнири (и четири поредни поражения). Отборът сякаш отпадна от борбата за титлата, тъй като разликата между "росонерите" и първия Наполи вече е 18 точки. Това е и причината да спрягат треньори от Висшата лига за поста в Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички