Стефано Пиоли за дербито с Интер: Страхотна възможност да се върнем към победите


Стефано Пиоли за дербито с Интер: Страхотна възможност да се върнем към победите
Снимка: Getty Images

849 0

Милан се точи да спре серията си от 4 поредни мача без победа в Серия А в утрешното дерби на Милано срещу Интер. Сблъсъкът е от 21:45 часа.

„Имаме план за игра, като взехме под внимание последните ни мачове и Суперкупата“, коментира треньорът Стефано Пиоли на брифинг преди дербито.

Това е страхотна възможност за нас да се върнем към победите и трябва да направим всичко, за да я постигнем. Интер влиза в мача в отлична форма, но ние имаме голямо желание за победа. Искаме да се представим страхотно. Трябва да се справим по-добре, защото последните няколко двубоя не бяха на ниво“, продължи наставникът на „росонерите“.

Всичко, което ни се случи през тези три години, не е случайно. Не сме загубили духа, който ни прави специални но трябва да го покажем отново“, надъхваше се той.

Пиоли коментира и предстоящите мачове на Милан срещу Тотнъм на 1/8-финалите в Шампионската лига.

„Шампионската лига е важна цел, която трябва да се приема за даденост. Ако погледнем първенствата на другите европейски лиги, сезонът на Наполи се откроява. От наша страна трябва да спечелим колкото се може повече мачове оттук нататък до края на сезона, за да завършим възможно най-високо в класирането“, каза още той.

„Златан Ибрахимович е жизненоважен за този отбор. За съжаление, двата мача с Тотнъм идват твърде рано и в този момент не знаем кога той ще бъде напълно готов. Надявам се с цялото си сърце, че може да се завърне скоро. Малко хора могат да направят това, което той прави, за да се върнат след толкова сериозна и сложна контузия“, коментира специалистът завръщането на Златан Ибрахимович, който поднови тренировки от вчера..

ВИЖТЕ ОЩЕ: Преди дербито на Милано: Стефано Пиоли ще бори Интер с нова схема

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички