Интер „наказа“ Шкриняр заради предстоящото бягство в ПСЖ


Интер „наказа“ Шкриняр заради предстоящото бягство в ПСЖ
Снимка: Getty Images

1550 0

Милан Шкриняр, който след края на сезона ще премине като свободен агент в ПСЖ, вече няма да носи капитанската лента на Интер. До това се стигна, след словашкият национал отказа да преподпише изтичащия си договор с „нерадзурите“ и ще си тръгне от „Сан Сиро“.

Съществуваше вариант защитникът да премине на „Парк де Пренс“ още сега. Двата клуба обаче не стигнаха до споразумение преди затварянето на зимния трансферен прозорец.

Не осъждам избора му, но съдя него като човек и играч. Той тренира много добре всеки ден. Вероятно ще бъде титуляр в мача“, обяви треньорът Симоне Индзаги преди дербито срещу Милан в утре.

По отношение на капитанската лента имаме йерархия. Заради случилото се Шкриняр вече няма да бъде капитан, но това беше обсъдено между клуба и него. Капитанът е Самир Ханданович, има и други като Марсело Брозович и Лаутаро Мартинес", допълни специалистът.

Индзаги говори и за дербито срещу „росонерите“. Градският съперник, който е и актуалният шампион, е без победа в Калчото в последните си 4 мача.

Очевидно дербитата са истории сами по себе си. През тази година и половина изиграхме толкова много, шест от тях. Мачовете за купата ни позволиха да спечелим два важни трофея, мачовете в лигата бяха разочароващи“, обяви наставникът на Интер.

Дербитата са специални мачове. Милан е в момент, когато нещата не са положителни, но говорим за италианския шампион, който стигна до осминафиналите на Шампионската лига след дълго време. Те имат качества и аз много ги уважавам. Ще ни трябва много тичане и решителност, заедно с много концентрация в този двубой“, каза още Индзаги.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ал Хелаифи на крака за желаната звезда - ПСЖ "буксува" заради пари, турчин е в схемата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички