Ралф Рангник ще бъде треньор на Милан от следващия сезон


Ралф Рангник ще бъде треньор на Милан от следващия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

1680 0

Отборът на Милан ще има нов треньор от следващия сезон. „Росонерите“ са постигнали споразумение с Ралф Рангник, който ще замени настоящия наставник Стефано Пиоли.

62-годишният треньор ще проведе разговор с ръководството на тима и за ролята на спортен директор – позиция, която в момента е заемана от Паоло Малдини. Рангник направи име като треньор на Хофенхайм и РБ Лайпциг в Германия, като също така беше спортен директор на двата тима, които са собственост на Ред Бул – Лайпциг и Залцбург. От лятото на 2019-та година той работи като ръководител на спорта и развитието в Ред Бул.

Ралф Рангник беше свързван с различни ръководни позиции в отборите на Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен и Евертън през последните години. Той е подписал договор за три години с „росонерите“. Настоящият треньор на Милан Стефано Пиоли подобри представянето на тима в последно време, но отборът все още е на 7-мо място в класирането, на 29 точки зад лидера Ювентус и на 17 точки зад 4-тия Аталанта. А ето кой основен футболист ще удължи договора си с Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички