"Медиите се опитват да го съсипят" - майка отприщи гнева си срещу критиците на звезда


"Медиите се опитват да го съсипят" - майка отприщи гнева си срещу критиците на звезда
Снимка: GettyImages

878 0

Френският полузащитник на Ювентус - Адриен Рабио, към момента не успява да оправдае очакванията на широката футболна общественост в Италия . Футболистът пристигна в Торино от ПСЖ като свободен агент преди 2 години и половина. От тогава той записа 120 мача с екипа на "старата госпожа". През този сезон французинът има записани общо 36 мача, нито един гол и 2 асистенции. Това, а и лошото представяне на "Бианконерите" в началото на сезона, подтикнаха въпроса за евентуална продажба на халфа. От клуба по-късно обявиха, че такава в крайна сметка няма да има. 

Ювентус въпреки трусовете успя да се съвземе и се върна в борбата за титлата с Милан, Наполи и Интер. Въпреки това обаче, критиките към Рабио продължават. Майката на футболиста - Вероник, разкритикува злословниците с твърдението, че се опитват да унищожат звездата на Юве и че той няма какво да доказва. 

"Не знам от къде и защо са всичките негативни коментари по наш адрес от медиите. Тровят ни през цялото време", коментира майката на футболиста пред Quest-France

"Адриен няма какво да доказва. На и извън терена, футболът е неговата страст. Когато не играе, предпочита да води нормален живот, вместо да се оправдава. Целта на футболистите е да стигнат възможно най-високо, но не всеки има представа колко лишения отнема това и колко силна психика трябва да имаш, за да живееш този живот. Всеки си мисли, че им се плаща твърде много, но те не знаят нищо. 

Никога не са простили нищо на сина ми, откакто е на 17, винаги е бил критикуван. Всеки прави грешки, футболистите не са роботи. Имаме прекрасни взаимоотношения, както в личен, така и в професионален план. Не разбирам защо медиите винаги ни нападат, може би защото не разговаряме често с тях", завърши тя. 

Новопривлеченият в Тотнъм футболист - Деян Кулушевски, разкри за проблеми в Ювентус и оприличи "шпорите" като глътка свеж въздух

Още футболни новини от Европа и света четете в Sportlive.bg. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички