Ювентус с опит да привлече звездата на Ливърпул Мохамед Салах


Ювентус с опит да привлече звездата на Ливърпул Мохамед Салах
Снимка: Getty Images

1663 0

 

Ювентус се е свързал с агента на Мохамед Салах, за да попита дали е възможен трансфер още това лято. Египтянинът все още не е подновил контракта си с Ливърпул, а той изтича в края на следващия сезон.

„Бианконерите“ са си поставили за цел да намерят бързо заместник на Пауло Дибала, а в Салах виждат перфектния такъв. Управата на клуба е влязла в опознавателни разговори с Рами Абас Иса – агентът на Салах, като се обсъждат вариантите за евентуален трансфер. Юве могат да се възползват и от правило в Италия, което гласи, че даден клуб ще плаща по-малко данъци за играч, който се завръща на Ботуша след 5 години в чужбина, а в периода 2015-2017 година голмайсторът на Ливърпул защитаваше цветовете на Рома.

Салах неведнъж е заявявал, че иска да остане на „Анфийлд“, но все още двете страни не могат да се разберат за детайлите около договора му. Източници твърдят, че мърсисайдци са му предложили 400 хиляди паунда седмично, но крилото иска да получава половин милион всяка седмица.

„Относно Мо, нищо ново не се случва, всичко е наред. Той дава всичко за отбора. Клубът е в постоянни разговори с агента му и така трябва да бъде.“, заяви мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп в пресконференция. Ето какво мисли германският специалист и за бързата адаптация на Луис Диаз на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички