Как Пауло Дибала отказал трансфер в Манчестър Юнайтед... по телефона


Как Пауло Дибала отказал трансфер в Манчестър Юнайтед... по телефона
Снимка: Getty Images/Guliver

4777 0

През лятото на 2019-а звездата на Ювентус Пауло Дибала бе много близо до трансфер в английския гранд Манчестър Юнайтед, но сделката в последния момент пропадна. Оказва се, че трансферът на "Олд Трафорд" се е провалил след лично обаждане на аржентинския национал, докато неговият агент водил преговори с изпълнителния директор на "дяволите" Ед Уудуърд.

Агентът на Дибала - Хорхе Антун, бил в офиса на Уудуърд, за да преговарят за потенциалния трансфер на неговия клиент, когато телефонът позвънял. Пауло разговарял с Антун, за да му каже, че се отказва от трансфер и желанието му е да остане в редиците на Ювентус.

През този сезон Дибала успя да си върне страхотната форма и да играе на висота за "бианконерите". На крачка от трансфер през лятото, сега Дибала е на прага да поднови контракта си със "старата госпожа" за още пет години - обрат в събитията, който малцина са си представяли през изминалото лято. 

Тази вечер Ювентус посреща Интер в голямото дерби от Серия А, но Пауло Дибала не е сред титулярите. Следете срещата Ювентус - Интер НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички