Къде да гледаме дербито Ювентус - Интер в Серия А?


Къде да гледаме дербито Ювентус - Интер в Серия А?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1712 0

Тази вечер ще се изиграе отложеното дерби между Ювентус и Интер в Серия А. Срещата трябваше да се изиграе на 1 март, но заради епидемията от коронавирус няколко пъти бе отлагано, а финалното решение бе да се изиграе днес, но пред празни трибуни.

Битката между двамата отбора ще бъде от изключително значение в битката за титлата, тъй като към момента Лацио оглавява класирането с 62 точки – с две повече от „бианконерите“, но и с мач повече. Интер е трети, на осем точки от „орлите“, но и с два двубоя по-малко. Двубоят е от 21:45 часа, като ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да го гледате пряко по Max Sport 3.

"Неизбежно е феновете да са важна част от футбола особено в толкова важни мачове. Въпреки това, в този деликатен момент здравето на гражданите е на първо място и трябва да се адаптираме, за да се уверим, че нещата се правят възможно най-безопасно. Ситуацията е сложна, всички имаме семейства и не можем да игнорираме какво се случва. Имайки предвид това, като професионалисти е важно да знаем датата на мача и да имаме ясен план", заяви наставникът на Интер Антонио Конте преди двубоя. По-рано пък, стана ясно, че всички спортни събития през март в страната може да бъдат отменени. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички