Манчестър Сити иска да укрепи слабото си място с играч на Ювентус


Манчестър Сити иска да укрепи слабото си място с играч на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1054 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се е прицелил в привличането на една от звездите на Ювентус. Испанският наставник иска да види Леонарод Бонучи в своя състав, но задачата няма да е никак лесна.

"Гражданите" имат проблем в защитната линия след заминаването на Венсан Компани, а и контузията на Емерик Лапорт. 32-годишният бранител на "бианконерите" може да е решение за този проблем, но от Юве нямат никакво намерение да го пускат.Гуардиола отдавна е почитател на бранителя, като през 2017 година заяви: "Той е невероятен играч с характер, лидерство и качества - всичко".

Маурицио Сари вече е заявил, че Бонучи е един от играчите, с които няма никакво намерение да се разделя, като Daily Mail твърди, че и в Сити вече са получили именно този отговори. През 2017 година Бонучи напусна Юве и пое посока Милан, но само след един сезон се завърна в Торино, като през този сезон изигра 25 мача и вкара 3 гола.  А спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи предрече, че трансферите, които ще се осъществяват занапред във футбола, ще станат като тези в НБА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички