Играчите в Ювентус са се съгласили с плана на клуба - Роналдо се отказва от близо 4 млн. евро


Играчите в Ювентус са се съгласили с плана на клуба - Роналдо се отказва от близо 4 млн. евро
Снимка: Guliver/GettYImages

2999 0

В Ювентус е взето решението разходите за клуба да бъдат сериозно облекчени чрез заплатите, които се дават на футболистите. Самите играчи вече са се съгласили с това, след като Джорджо Киелини им е представил плана на клуба.

Италианецът първо е говорил с ръководителите на "бианконерите", а след това е трябвало да предаде информацията и да убеди другите 3-ма лидери в тима - Леонардо Бонучи, Кристиано Роналдо и Джанлуиджи Буфон. Всички те са се обединили околко мнението, че предвид времената, това би било най-разумното решение, информира "Tuttosport".

Тъй като CR7 получава най-висока заплата в "старата госпожа", той ще трябва да се лиши от най-много. Сметките на италианското издание показват, че португалецът доброволно ще се откаже от 3,8 милиона евро. В клуба не са изненадани от това, тъй като вече са се убедили в щедростта на Кристиано, допълва изданието.

А спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи предрече, че трансферите, които ще се осъществяват занапред във футбола, ще станат като тези в НБА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички