Макс Алегри игнорира наказанието и отсече: Отиваме да браним второто място срещу Интер


Макс Алегри игнорира наказанието и отсече: Отиваме да браним второто място срещу Интер
Снимка: Getty Images

1178 0

Мениджърът на Ювентус Масимилиано Алегри даде своето мнение за предстоящото дерби в Серия А срещу Интер на "Джузепе Меаца". Специалистът реши да игнорира поставеното наказание от 15 точки и сподели, че отборът му отива в Милано да брани второто място.

"Отиваме на "Сан Сиро", за да браним второто място. Ще го повтарям до измаряне. Втори сме с три точки повече от Интер, пет пред Милан, четири пред Лацио и шест пред Рома", каза Алегри.

"Трябва да дадем всичко от себе си – предстои ни трудно предизвикателство. Трябва да се опитаме да излезем на върха в тези сблъсъци с преки съперници. Ще бъде трудно да намалим разликата в лигата, но трябва да помним, че на терена събрахме 53 точки".

"Определено има позитиви. Имаме петима младежи, които играят. Все още се борим за няколко трофея и трябва да влезем в топ 4 в лигата. Трябва също така да ценим какво показваме на терена", добави специалистът.

Колегата на Алегри от другата страна Симоне Индзаги пък отдаде заслуженото уважение на Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички