Интер - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито от 27-ия кръг на Серия А?


Интер - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито от 27-ия кръг на Серия А?
Снимка: Getty Images

1384 0

В неделя вечер (19 март) предстои второто издание на "Derby d'Italia" за сезон 2022/23 - Интер приема Ювентус на "Джузепе Меаца" в сблъсък от 27-ия кръг на Серия А!

Тимът на Симоне Индзаги има точно 50 точки на второто място в класирането (47:30 голова разлика), докато този на Макс Алегри е седми с 38 пункта (44:22), след като преди време загуби 15 от актива си по всеизвестни причини. 

През седмицата и двата отбора имаха мачове от европейските клубни турнири - "нерадзурите" отстраниха Порто на 1/8-финалите в Шампионска лига, а "бианконерите" сториха същото с Фрайбург, само че в турнира Лига Европа.

Първото "Derby d'Italia" през настоящата кампания се състоя на 6 ноември (13 кръг) - тогава "старата госпожа" спечели докаминството си с 2:0. Головете бяха дело на Адриен Рабио и Николо Фаджоли и паднаха през второто полувреме, а попадение на Данило бе отменено с ВАР заради игра с ръка.

Начален час + ТВ канал

*Дербито днес ще започне в 21:45 ч. (българско време) и ще бъде излъчено ПРЯКО в ефира на "MAX SPORT 3". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Интер - Ювентус НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички