Кошмар за Ювентус: От клуба разкриха, че Погба ще лекува нова контузия


Кошмар за Ювентус: От клуба разкриха, че Погба ще лекува нова контузия
Снимка: Getty Images

1466 0

Кошмарът за един от определяните като голяма звезда на Ювентус - Пол Погба, продължава с пълна сила след завръщането му на "Алианц Стейдиъм" преди началото на кампанията.

Причината е, че френският национал вече пропусна цели 34 от 37 двубоя на "зебрите" през кампанията, а той тепърва ще трябва да лекува и нова контузия, стана ясно от съобщение на клуба.

"Пол Погба има контузия на аддуктора на дясното бедро и вече започна процедури по възстановяване", написаха на официалния си сайт от клуба, като местните медии прогнозират, че футболистът ще се възстановява поне 3 седмици.

Причината за болежките са нова травма на аддуктора на дясното бедро, които са се изяснили след медицинските прегледи, съобщиха от италианския гранд.

Позицията на Алегри

"Съжалявам за момчето, защото тренираше много добре напоследък. Но той трябва да има още малко търпение и да се върне по-силен от преди", обясни наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри.

Вижте гола на Анхел ди Мария, който е претендент за "Гол на сезона"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички