Играч на Интер: Солскяер искаше да ме задържи, предпочетох Интер пред Ювентус


Играч на Интер: Солскяер искаше да ме задържи, предпочетох Интер пред Ювентус
Снимка: Getty Images/Gulliver

3247 0

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку даде онлайн интервю, в което коментира как се е случило до това да заиграе при "нерадзурите". Белгиецът признава, че Оле Гунар Солскяер е искал да го задържи в Манчестър Юнайтед, но той е тръгнал към Италия, където е предпочел Интер пред Ювентус.

"Всеки може да има една лоша година в кариерата си. За мен бе свършено след нея. Оле искаше да остане, но аз бях приключил, нямах енергия. Признателен съм му, защото ми помогна да осъществя трансфера навън. Бях близо до трансфер и в Интер, и в Ювентус. Решаваща се оказа ролята на треньора Антонио Конте, както и това, че като дете "нерадзурите" бяха моят отбор в Италия с играчи като Адриано и Роналдо" - заяви Лукаку.

Белгиецът призна още, че Манчестър Юнайтед определено върви в правилната посока, като привлича добри играчи. Той сподели, че е благодарен на клуба за шансовете които получи, както и че няма да каже нищо лошо за който и да е клуб във Висшата лига, в който е играл.

А как "червените дяволи" позлатяват своя нов нападател Одион Игало при гол, победа и дори равенство - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички