Почетино с ласкави думи към Лаутаро Мартинес


Почетино с ласкави думи към Лаутаро Мартинес
Снимка: Getty Images/Guliver

2766 0

Аржентинският треньор Маурисио Почетино смята, че неговият сънародник Лаутаро Мартинес е един от най-добрите нападатели в света. Бившият наставник на Тотнъм говори пред радио „Ла Плата“ и сподели, че 22-годишният реализатор има качествата и потенциала да стане най-добрият на своята позиция в бъдеще.

Лаутаро Мартинес е един от най-добрите нападатели в света. Не смятам така само заради това, което прави на терена, а и заради потенциала, с който разполага. Ако някой голям клуб започне да си търси топ реализатор, със сигурност неговото име трябва да е в списъка“, каза Почетино. Лаутаро Мартинес се присъедини към Интер през 2018г. от аржентинския Расинг, след като отказа оферти от двата мадридски гранда Реал и Атлетико. Нападателят отбеляза 9 гола с екипа на „нерадзурите“ по време на първата си година в клуба, но вече има 12 на сметката си в Серия А през настоящата кампания.

Представянето на младия футболист вече привлече вниманието на няколко европейски гранда, които го искат в редиците си. Но има един отбор, който е доста по-напред в преговорите за нападателя, вижте за кой клуб става въпрос.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички