Легендарният Буфон подкрепи летните решения на Кристиано Роналдо и Джиджи Донарума


Легендарният Буфон подкрепи летните решения на Кристиано Роналдо и Джиджи Донарума
Снимка: Getty Images

2053 0

43-годишният вратар на Парма Джанлуиджи Буфон защити решенията на Кристиано Роналдо и Джанлуиджи Донарума да напуснат италианската Серия А през лятото. CR7 смени Ювентус с Манчестър Юнайтед, а вратарят - Милан с ПСЖ:

"Мисля, че решението на Донарума е повече от оправдано. Той имаше някои трудни моменти, но мисля, че ще стане титуляр в близко бъдеще", заяви Буфон, цитиран от "Calciomercato" и обясни собствения си трансфер в посока ПСЖ преди години:

"Тогава казах на агента ми, че искам да се откажа. Мислех, че ще играя на Световното първенство и смятах след това да сложа край на кариерата си. Щях да си променя мнението, ако Реал Мадрид, Барселона или ПСЖ се обадят".

"20 дни по-късно получих обаждане от Париж и сметнах, че ще е срамота да пропусна такава възможност. Не ми хареса идеята да съм резервен вратар, но го приех, защото да спечеля Шампионската лига с тази група играчи, щеше да е страхотно", разказа Джиджи и се насочи към Кристиано Роналдо:

"Ако Роналдо не е бил убеден в оставането си, правилното нещо е да напусне", смята 43-годишният легендарен вратар.

*Интересно е да се отбележи, че преди броени дни Донарума бе заявил, че конкуренцията му с Кейлор Навас в ПСЖ го притеснява сериозно!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички