Играчите на ПСЖ вече знаят: Зидан ще е новият им треньор, Почетино отива в Манчестър Юнайтед


Играчите на ПСЖ вече знаят: Зидан ще е новият им треньор, Почетино отива в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

3694 0

Последните 48 часа на "Олд Трафорд" бяха изключително бурни и след уволнението на Оле Гунар Солскяер, медиите на Острова започнаха да пишат, че Маурисио Почетино е фаворит за поста му и Майкъл Карик няма да се задържи дълго на треньорската скамейка.

Първоначално се смяташе, че мениджърът на парижани ще довърши сезона с ПСЖ и през лятото на 2022 година ще се завърне в английската Висша лига, но много източници вече открито заявяват, че е настъпил обрат в тази насока и аржентинецът е склонен да остави Лионел Меси, Килиан Мбапе, Неймар и компания и да започне да тренира Кристиано Роналдо и неговите съотборници още в следващите седмици...

Новината от днешния ден е свързана с бившия наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан - "Marca" твърди, че в съблекалнята на ПСЖ вече са наясно, че Почетино ще ги напусне и открито си говорят, че именно Зизу ще бъде новият им старши треньор!

В първите часове след уволнението на Солскяер от Манчестър Юнайтед се появиха информации, че французинът е отказал да поеме "червените дяволи", тъй като не владее добре английски език, но в Париж не би имал никакви проблеми в това отношение!

Испанското издание допълва, че вече всичко е в ръцете на ръководството на ПСЖ и ако те дадат "зелена светлина" на Маурисио Почетино, е напълно възможно още в следващите часове или дни европейският футбол да бъде разтърсен от тази треньорска въртележка.

Във вчерашния понеделник (22.11.) "Daily Mail" посочи и двата основни мотива, които са накарали бившия треньор на Тотнъм да поиска да напусне на момента Франция и да се завърне да работи на Острова...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички