Скандална теория: Джанлуиджи Донарума не играе, защото... Лионел Меси "не дава"


Скандална теория: Джанлуиджи Донарума не играе, защото... Лионел Меси "не дава"
Снимка: Getty Images

2202 0

Новата голяма звезда в отбора на френския гранд ПСЖ Лионел Меси има сериозна роля в това друго от дошлите големи попълнения през това лято на "Парк де Пренс" да не намира място в стартовия състав на тима. С тази шокираща информация излезе италианското издание "Ил Кориере дела Сера", цитирано от "Футбол Италия".

Става въпрос за спечелилия европейската титла с Италия вратар Джанлуиджи Донарума, чийто договор с Милан изтече през лятото. Донарума е стартирал само в два мача от общо десетте на ПСЖ през този сезон и е недоволен, че не получава повече шансове за сметка на Кейлор Навас.

А една от основните причини е Меси и група от южноамерикански футболисти, които имат сериозно влияние в тима. Става въпрос за Анхел ди Мария, Кейлор Навас, Маркиньос и Неймар, които са твърдо зад опитния костарикански страж.

В Италия смело заявяват, че Маурисио Почетино слуша тези футболисти и дори базира изборите си спрямо техните желания. Аржентинският специалист на няколко пъти подчертава, че няма вратар номер 1 в отбора и преди всеки мач взима решението кой да играе.

Напомняме, че в ПСЖ има и други раздори - Мбапе е останал бесен на Неймар, ето защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички