Часове след раздялата - Ериксен си пожела отново да се събере с феновете на Тотнъм (СНИМКА)


Часове след раздялата - Ериксен си пожела отново да се събере с феновете на Тотнъм (СНИМКА)
Снимка: Gulliver/GettyImages

2395 0

След като стана ясно официално, че Кристиан Ериксен ще продължи кариерата си в италианския Интер, датчанинът публикува прочувствено писмо към феновете на Тотнъм в личния си профил в социалната мрежа Twitter.

"Скъпи фенове на Тотнъм, не знам откъде да започна. Нямах време да кажа довиждане на всички, въпреки че сякаш изиграх много мачове, около които всички казваха и мислеха, че мен няма да ме има на следващия ден. Имам толкова много невероятни спомени от последните 6 години и половина, в които бях в Тотнъм. Много се наслаждавах на тренировките, както и на двубоите, но понякога искаш да опиташ нещо ново. Е, фенове на Тотнъм, за мен бе удоволствие да играя във вашия клуб, надявам се да се срещнем отново в бъдеще" - заяви Ериксен.

Датчанинът е третото попълнение от Висшата лига за Интер през този месец след привличането на Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед и Виктор Моузес от Челси. Спекулира се и около Оливие Жиру от "сините". А кой лондонския клуб също бе свързан с Жиру - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички