Ериксен се озовал в Интер, след като разбили мечтата му да играе в Реал


Ериксен се озовал в Интер, след като разбили мечтата му да играе в Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

2085 0

Халфът Кристиан Ериксен е имал едно-единствено желание къде да продължи кариерата си след напускането на Тотнъм. Датчанинът е искал да играе в Реал Мадрид, но клубът не е направил необходимото, за да подпише с него, тъй като треньорът Зинедин Зидан не е искал халфа в състава си, съобщава "AS".

Ериксен е бил готов да напусне "шпорите" през миналото лято, когато е имал предварителен договор с испанския гранд, но треньорът е казал "не". Тогава изглеждаше, че Ериксен ще се озове в Манчестър Юнайтед, който го искаше силно, но сделката е пропаднала, тъй като играчът не е искал да живее повече във Великобритания и е искал да се озове в Реал.

Според испанската медия, полузащитникът е изчакал почти до последния момент да бъде купен от мадридчани и през януари, като се е надявал, че Зидан ще размисли за него. Това обаче не се е случило и затова играчът подписа с Интер. А каква заплата ще прибира датчанинът в Милано вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички