Лацио скочи на Кристиано Роналдо заради тренировките


Лацио скочи на Кристиано Роналдо заради тренировките
Снимка: Getty Images/Gulliver

1643 0

Кристиано Роналдо ядоса доста хора със снимките си как тренира на националния стадион в Мадейра, въпреки че Потругалия е в извънредно положение и подобни тренировки са забранени. Коментар направи и говорителят на Лацио Артуро Диаконале, който смята, че е несправедливо как чуждестранните играчи на Ювентус и Интер тренират по родните си места.

Останах с впечатлението, че има лека несправедливост. Визирам играчи в чужбина, които имат възможността да се завърнат към тренировки, докато футболистите на Лацио са в Рим и нямат подобен шанс. В Португалия видях великолепни снимки на тренировки на Роналдо на красиво футболно игрище. Те тренират, а ние не можем. Нека кажем, че другите са в малко по-добро положение", коментира Диаконале.

През този сезон голямата битка в Серия А е между Ювентус, Интер и Лацио. Римските "орли" са на точка зад "бианконерите", като имат 62 пункта, а Интер е трети с 54 точки, но и мач по-малко. Все още не е ясно кога ще поднови шампионатът, но историята показва, че досега Серия А е била преустановена само веднъж - и тогава Лацио е претендирал за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички