В Мадейра не смятат, че Роналдо е нарушил правилата


В Мадейра не смятат, че Роналдо е нарушил правилата
Снимка: Getty Images/Gulliver

1990 0

Във вчерашния ден звездата на Ювентус Кристиано Роналдо бе забелязан да тренира на стадиона в Мадейра, с което португалският футболист наруши правилата по време на карантината заради пандемията от коронавирус. 5-кратният носител на Златната топка в момента е в родината си Португалия, след като получи разрешение от „старата госпожа“ да се прибере у дома.

Португалската суперзвезда далеч не е бил единственият трениращ на стадиона в Мадейра във вчерашния ден. Въпреки нарушенията на правилата по време на карантина, Роналдо бе защитен от регионалния секретар по здравеопазването на Мадейра Педро Рамос, който смята, че футболистът на Ювентус е дал добър пример на останалите. „Кристиано Роналдо има правото да тренира, ако спазва правилата, подобно на останалите граждани. Той няма привилегии. Всички граждани са свободни да напускат домовете си, стига да не присъстват на масови събирания и да спазват необходимата дистанция помежду си. Роналдо е направил точно това. Най-добрият футболист в света трябва да използва имиджа си, за да даде пример. Изглежда, че Роналдо е правил упражнения няколко минути, тъй че не мисля, че е навредил с нещо“, заяви Педро Рамос.

Кристиано Роналдо не е играл от 8-ми март, когато неговият Ювентус спечели срещу Интер в Дербито на Италия с 2:0. „Бианконерите“ са на първо място в Серия А при 12 оставащи мача до края на сезона. А ето как Роналдо опита да смекчи вината за гафа си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички