Пирло няма да става треньор в Ювентус, Барселона го чака


Пирло няма да става треньор в Ювентус, Барселона го чака
Снимка: Getty Images/Gulliver

3327 0

Бившият италиански национал Андреа Пирло опроверга информацията, че ще става треньор в тима на Ювентус, като се пошегува, че Барселона го чакат. Преди няколко седмици той обяви, че ще поеме по нов път през новия сезон, като спекулациите го пращаха в Ювентус, където да стане треньор на тима на „бианконерите“ под 23-годишна възраст.

Преди няколко дни Пирло се включи в Инстаграм видео на живо с бившия си съотборник в националния отбор на Италия Фабио Канаваро, като бе запитан дали наистина ще стане треньор в Ювентус. „Не, виж, имам много предложения. Сериозно, подготвил съм си цял екип, тъй като може и да ми се обадят от чужбина преди това. Барселона ме чакат. Не искам да правя грешен избор с първата ми избор, имам оферти от няколко страни“, заяви бившият италиански халф.

Андреа Пирло прекрати кариерата си през 2017-та година, след като изкара два сезона в отбора на Ню Йорк Сити в МЛС. Преди това той игра в отборите на Интер, Милан и Ювентус, където спечели 16 трофея, включително 6 титли в Серия А и 2 купи в Шампионската лига. А ето кой е най-добрият халф в Серия А в момента според Пирло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички