Бивш италиански национал: Щом Ювентус спря заплатите, то Серия А няма да се доиграе


Бивш италиански национал: Щом Ювентус спря заплатите, то Серия А няма да се доиграе
Снимка: Getty Images/Gulliver

1799 0

Бившият италиански национал Антонио Касано заяви, че не вижда как сезонът в Серия А ще приключи. Според него ясен знак за това е и, че играчите на Ювентус са се отказали от своите възнаграждения за 4 месеца.

"Щом Ювентус спря заплатите, то е, защото сезонът почти сигурно няма да бъде подновен. Друго обяснение за решението няма. Това означава, че те вече го знаят, иначе нямаше да го сторят. Можеше да го направят месец за месец или в края на юни. Правилно е да се орязват заплатите в Серия А", заяви той пред Corriere dello Sport. 

"Във втора и трета дивизия обаче трябва да намерят начин да не вземат заплатите на играчите, тъй като има хора, които печелят между 3 и 5 хиляди евро. Имат ипотеки на къщите си и са си купили колите на вноски. Съгласен съм, че сезонът не бива да се отписва. Ако обаче тренировките се подновят на 3 май, подготовката ще отнеме поне месец, а това ще означава мачове през август. Аз лично бих организирал плейофи за титлата", допълни още той. А защо според Касано - Марадона трябва да се примири, Меси го надмина - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички