Корав Удинезе не позволи на Лацио да приближи топ 4


Корав Удинезе не позволи на Лацио да приближи топ 4
Снимка: Getty Images

1256 0

Лацио пропусна възможността да се доближи до топ 4 в Серия А, след като завърши наравно 1:1 с Удинезе в 27-ия кръг на шампионата. "Римските орли" дори се наложи да се борят за точката, след като съперникът поведе още в 5-ата минута на двубоя. Това е общо трето равенство между тези два тима през сезона, като и през първия полусезон, и в редовното време на мача за Купата на Италия те не успяха да се победят.

Удинезе поведе в 5', когато Деулофеу беше изведен добре от Неуен Перес и хладнокръвно намери долния десен ъгъл на лациалите. Голът бе потвърден след преглед на ВАР за засада. След това домакините направиха няколко пропуски в наказателното поле на Лацио и така се стигна до изравняване в последната минута от редовното време на първата част. Тогава Фелипе Андерсон нахлу отляво и засече с глава центриране, превръщайки го в ценно попадение - 1:1.

През второто полувреме двата тима няколко пъти си размениха инициативата, но изходът от мача можеше да бъде решен в последните секунди на добавеното време, когато Молина нацели напречната греда след диагонален изстрел. Лацио е на шеста позиция в класирането с 43 точки, докато Удинезе е 16-и с 25 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички