Падението на шампиона продължава: Сасуоло подчини Интер в Милано!


Падението на шампиона продължава: Сасуоло подчини Интер в Милано!
Снимка: Getty Images

1825 0

Шампионът на Италия Интер записа трети пореден мач без победа в Серия А, след като допусна шокираща загуба от Сасуоло с 0:2 като домакин в мач от 26-ия кръг на италианското първенство. "Нерадзурите" пропуснаха да се възползват от грешката на Милан и остават на втора позиция.

След само осем минути игра Сасуоло излезе напред в резултата на "Джузепе Меаца", след като Доменико Берарди намери Джакомо Распадори, който се разписа във вратата на Самир Ханданович. В следващите минути Хакан Чалханоглу и Лаутаро Мартинес имаха добри положения за гол, но не намериха целта.

В 26-ата минута Сасуоло наказа пропуските на Интер с второ попадение. Траоре подаде към Джанлука Скамака, който порази вратата на домакините. Шкриняр и Галярдини можеха да намалят изоставането на Интер до почивката, но не успяха да реализират.

През втората част Един Джеко на два пъти можеше да вкара, но до гол не се стигна. В 74-ата и 79-ата минути Интер оцеля, след като на два пъти Распадори можеше да вкара трети гол за Сасуоло. Дълбоко в добавеното продължение на мача Стефан де Врай върна едно попадение за "нерадзурите", но то бе отменено поради игра с ръка в хода на атаката.

Така Интер остава на втора позиция с 54 точки - на две зад лидера Милан, който е с мач повече. Наполи е трети с 53 пункта, като също е с мач по-малко от "росонерите". Сасуоло прекъсна серия от четири мача без победа в Серия А и заема 11-о място с 33 пункта. В следващия кръг Интер гостува на Дженоа, а Сасуоло домакинства на Фиорентина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички