Конте преди дербито: Всяка победа ти носи три точки


Конте преди дербито: Всяка победа ти носи три точки
Снимка: Guliver/GettyImages

1418 0

Треньорът на Интер Антонио Конте заяви, че победата в дербито на Милано е много важна, но двубоят няма да е по-различен от другите, тъй като всеки един успех носи по три точки. „Нерадзурите“ срещат Милан на Стефано Пиоли утре вечер, като Конте заяви, че дербито носи допълнителни трудности, но за тима предстои безкрайна серия от важни мачове.

„Опитваме се да се справим добре във всички мачове, но всяка една победа ти носи три точки. Дербито предоставя по-сериозни трудности. Срещаме много силен отбор на Милан, който се справя отлично от края на миналия сезон. Те са още един силен тим, срещу който ще играем след Лацио, но искаме да продължим по нашия път. Все още сме само в началото. Важните мачове отсега до края на сезона са безкрайни. Очаквам тимът да израстне, особено що се отнася до носенето на отговорност“, заяви Антонио Конте.

Срещата идва само няколко дни, след като звездите на „нерадзурите“ се върнаха от мачове на националните отбори. Конте все още не знае дали чилийският национал Алексис Санчес се е възстановил от мускулен проблем. „Чилийците се завърнаха в снощната вечер, но ако си се справил добре в мачове на националния отбор, се връщаш в страхотно настроение. Ще се подготвим за мача днес, нямаме друг избор. Санчес имаше мускулен проблем, ще направим тестове днес по време на тренировъчните сесии. Трябва да внимаваме много, тъй като играем 7 мача в рамките на 3 седмици.

А ето защо преди дни се появи информация, че дербито между Интер и Милан може да не се състои.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички