След два червени картона Лацио и Интер не успяха да се победят в Серия А


След два червени картона Лацио и Интер не успяха да се победят в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1609 0

Италианските грандове Лацио и Интер не успяха да се победят след равенство 1:1 в дербито от третия кръг на Серия А. Двубоят предложи много страст и емоция на терена, където главният арбитър на срещата Марко Гуида трябваше да успокоява играта с показването на два червени картона.

След половин час игра Интер откри резултата в срещата. Иван Перишич проби в наказателното поле на римляните, след което подаде към Лаутаро Мартинес. Аржентинският нападател успя да си освободи пространство за удар и не остави шанс на Стракоша.  Отговорът на Лацио дойде през второто полувреме. В 55-ата минута Ачерби центрира на далечната греда, където Сергей Милинкович-Савич се извиси над опеката си, за да се разпише с глава в мрежата на "нерадзурите".

В следващите минути играта се изневри, като в средата на полувремето Чиро Имобиле получи директен червен картон за удар с ръка към Артуро Видал, докато чилиецът се размина с картон, въпреки че целеше провокация. Четири минути преди края на мача Стефано Сенси от състава на Интер също получи червен картон за посягане срещу играч на Лацио. За целия мач съдията раздаде още 8 жълти картона.

Равенството бе първо през сезона и за двата отбора, като Интер за момента остава на трета позиция със седем пункта, докато Лацио се нарежда на девета позиция с четири точки в актива си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички