Анчелоти с коментар преди дербито на Милано


Анчелоти с коментар преди дербито на Милано
Снимка: Gulliver/GettyImages

1606 0

Треньорът на Евертън Карло Анчелоти смята, че Стефано Пиоли и Паоло Малдини са свършили страхотна работа в тима на Милан. Бившият треньор на „росонерите“ даде коментар за случващото се в отбора преди дербито на Милано срещу Интер тази седмица.

„Милан се справят добре. Пиоли и Малдини свършиха отлична работа в последните шест месеца. Никога не съм имал съмнения около качествата на Малдини като футболен директор. Когато си добър човек, не можеш да сгрешиш. Опитът е важно качество, но го придобиваш само, когато си на предна линия. Интер подсилиха отбора си през лятото. Те могат да прекъснат хегемонията на Ювентус. Смятам, че това ще бъде най-неясният сезон в Серия А през десетилетието. Антонио Конте е отличен професионалист. Понякога си говорим по телефона, той има желанието да подобри и увеличи футболната си култура“, заяви Карло Анчелоти пред „Гадзета дело спорт“.

Наставникът на Евертън добави и че е подкрепял Интер като дете. „Като дете бях фен на Интер, защото ми харесваше отбора на Еленио Ерера. Дадоха ми тениска на Сандро Мацола, в онези времена такива неща бяха рядкост. Въпреки това, Милан е отборът, който беляза живота ми – първо като играч, а след това и като треньор“, добави Анчелоти. А ето кои са най-великите футболисти, които е ръководил Карло Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички