Интер иска да поднови договора на Лаутаро Мартинес


Интер иска да поднови договора на Лаутаро Мартинес
Снимка: Getty Images/Guliver

1515 0

След затварянето на трансферния прозорец Интер ще насочи вниманието си към подновяването на договорите на някои от играчите, които са в отбора. „Нерадзурите“ имаха натоварено лято, като успяха да договорят Ашраф Хакими, Артуро Видал, Александър Коларов и Матео Дармиан.

След като нещата около покупките на Интер се успокоиха, от клуба ще започнат преговори по подновяването на договорите на някои от играчите, твърди „Тутоспорт“. Основното внимание ще падне върху единия от голмайсторите в отбора Лаутаро Мартинес. След като трансферът на аржентинския нападател в Барселона пропадна, „нерадзурите“ искат да удължат престоя му на „Джузепе Меаца“ и са готови да седнат на масата за преговори около Коледа.

Лаутаро Мартинес взима по 1.5 милиона евро на година. От щаба на Интер са готови да му предложат по 3 милиона на година, но играчът иска да прибира далеч по-голяма сума. Аржентинският нападател и представителите му искат 7 милиона евро на година, с което той доста ще се доближи до съотборника си в атака Ромелу Лукаку, който печели по 8 милиона. А ето кой футболист остана в Интер, след като впечатли Конте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички