Кой, ако не Аталанта! Наполи преклони глава в Бергамо в голов спектакъл от Серия А


Кой, ако не Аталанта! Наполи преклони глава в Бергамо в голов спектакъл от Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1253 0

Отборът на Аталанта участва в поредния голов спектакъл, след като надви Наполи в зрелищен мач с 4:2 като домакин от 23-ия кръг на Серия А. Всичките шест попадения паднаха през второто полувреме, когато бергамаските показаха добре познатия си атакуващ стил на игра.

Домакините останаха без своя наставник Джан Пиеро Гасперини в 26-ата минута, когато треньорът бе изгонен от тъчлинията. В началото на втората част обаче Дуван Сапата го зарадва с попадение, дошло след асистенция на Луис Муриел.

Шест минути по-късно Наполи изравни чрез Желински, който се възползва от асистенция на Политано. Равенството се запази само шест минути, преди тимът от Бергамо отново да излезе напред с гол на Госенс. Малко по-късно Муриел вкара трето попадение за Аталанта.

В 76-ата минута Госенс си отбеляза автогол и върна интригата в мача, но три минути по-късно Ромеро се разписа и покачи на 4:2, с което затвори мача за своя отбор. Аталанта се изкачи до четвъртото място в Серия А с 43 пункта, докато Наполи е седми с 40 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички