Капитанът на ПСЖ близо до трансфер във Фиорентина


Капитанът на ПСЖ близо до трансфер във Фиорентина
Снимка: Getty Images/Guliver

1211 0

Тиаго Силва е близо до завръщане в Италия и преминаване в отбора на Фиорентина. Президентът на „виолетовите“ Роко Комисо е предложил 4 милиона евро на година на бразилския бранител, който напуска Пари Сен Жермен след края на настоящия сезон.

Тиаго Силва помогна на парижани да достигнат финала в Шампионската лига през тази кампания и се готви да изведе отбора срещу Байерн Мюнхен в неделя. След двубоя в Лисабон бившият бранител на Милан ще напусне клуба. Силва бе свързван със завръщане на „Сан Сиро“ през последните седмици, но според ‘Calciomercato.com’ ’ 35-годишният играч най-вероятно ще подпише договор с Фиорентина. Изданието твърди, че президентът Роко Комисо е предложил на ветерана двугодишен договор, според който той ще прибира по 4 милиона евро на сезон.

Бразилският национал бе част от Милан между 2009-та и 2012-та година, като помогна на „росонерите“ да спечелят последната си към днешна дата титла в Серия А през 2011-та година. Впоследствие Силва спечели 25 трофея в рамките на 8 сезона с Пари Сен Жермен. А ето какво уникално постижение ще изравнят двама от съотборниците на Силва в ПСЖ, ако спечелят Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички