Назначиха Даниеле Орсато за главен съдия на финала в Шампионска лига


Назначиха Даниеле Орсато за главен съдия на финала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1454 0

УЕФА оповести съдийската бригада, която ще ръководи финала на Шампионска лига между отборите на Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен. За главен арбитър е назначен италианецът Даниеле Орсато. Негови асистенти ще бъдат Лоренцо Манганели и Алесандро Джалатини.

За пръв път в кариерата си Орсато ще свири финал в Шампионска лига. През този сезон той е ръководил 26 мача във всички турнири, като е отсъдил 17 дузпи и показвал средно на мач по над 5 картона.

Пари Сен Жермен и Байерн Мюнхен ще спорят в неделя (23 август) на "Ещадио Да Луж" в Лисабон от 22:00 ч. българско време, като срещата ще можете да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

В полуфиналите ПСЖ срази РБ Лайпциг с 3:0, а Байерн се наложи над Лион със същия резултат. Най-много победи в турнира има Реал Мадрид (13). Байерн има пет победи и ще играе 11-ия си финал, докато парижани за първи път се класираха за заключителната среща.

А дали ПСЖ ще може да разчита на титулярния си страж Кейлор Навас за финалния двубой - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички